Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Johannes is een zeer fijn persoon wij werken goed samen. Als hij zijn kennis en ervaring inzet worden er veel doelen gehaald. Ik kom telkens na gesprekken meer in mijn kracht te staan voel mij meer ontspannen en rustiger. Johannes weet samen met mij helderheid op de situatie te krijgen. Zodat ik het weer meer los kan laten. Topcoach.




Ervaring van Dana met medium Johannes   Ervaring van Dana met medium Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Je voorspelling is uitgekomen. 4 weken na ons gesprek is de 1 jaar stilte tussen N. en ik eindelijk verbroken. We praten weer met elkaar. Jezus wat een voorspelling.




Ervaring van Nooria met medium Nour   Ervaring van Nooria met medium Nour   Ervaring van Nooria geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Marya haar voorspelling is uitgekomen. De zitting is positief voor mij verlopen. Top.




Ervaring van Anoniem met medium Marya   Ervaring van Anoniem met medium Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je bent oprecht, lief en behulpzaam. Ze zegt waar het voor staat. Ik kan uren met je praten.




Ervaring van Niamh met medium Niamh   Ervaring van Niamh met medium Niamh   Ervaring van Niamh geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Jana
  Ervaring met medium Jana
  Heb Jana nu drie keer gebeld en niet een keer zat ze er naast. Gesprekken zijn vriendelijk, kort en krachtig. Zeg nu eerlijk, dit is toch fantastisch. Dank je wel Jana.




Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy met medium Jana   Ervaring van wendy geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jana  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal,

Ik heb net de kans gehad om je telefonisch te laten weten dat je voorspellingen helemaal aan het uitkomen zijn zoals je zei. Ongelooflijk. Ben je heel dankbaar dat je bent blijven volhouden, ondanks mijn ongeloof. Je bent zeer goed in wat je doet, en blijft altijd even eerlijk en zuiver. Om deze reden ook nog dit berichtje in de hoop dat andere mensen die eerlijke voorspellingen willen, bij jou terecht kunnen komen.

Veel liefs.




Ervaring van .... met medium Chantal   Ervaring van .... met medium Chantal   Ervaring van .... geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Morgane, een heel goed gesprek gehad gisteren. Je bent altijd lief en begripvol, heel veel dingen kwamen uit, je bent mijn steun en toeverlaat geworden.




Ervaring van christine met medium Morgane   Ervaring van christine met medium Morgane   Ervaring van christine geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola. Je hebt me weer nieuw inzicht gegeven. Op die manier had ik het nog niet gezien, waardoor ik nu de situatie beter begrijp.
Kanjer ben je.
X.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Een meester in zijn vak. Heel mooi uitgelegd dank je voor je antwoorden.




Ervaring van Alexsandra met medium Gazali   Ervaring van Alexsandra met medium Gazali   Ervaring van Alexsandra geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Shariffa
  Ervaring met medium Shariffa
  Lieve Shariffa,
Sorry dat mijn telefoon elke keer plat ging. Hahahaha. Je bent een hele lieve dame, met zuivere voeling en je wilt enkel goeds en geluk voor de mensen. Je sloeg de nagel op de kop in mijn situatie. Mooie gave en klopt ook. Aanwinst op deze lijn. Ik bel zeker terug. Lieve groetjes.




Ervaring van N. met medium Shariffa   Ervaring van N. met medium Shariffa   Ervaring van N. geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Zeer fijn helder en overtuigend medium. Ik heb hem vaker gesproken en bij iedere stap heeft hij weer gelijk.




Ervaring van J. met medium Dirk   Ervaring van J. met medium Dirk   Ervaring van J. geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Zonder informatie wist Nona-Yo mij van alles te vertellen en het klopte helemaal, was er sprakeloos van. Een lieve en integere vrouw zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van I met medium Nona-Yo   Ervaring van I met medium Nona-Yo   Ervaring van I geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Bedankt voor een superfijn gesprek Ina. Je benoemde zoveel zaken die raak zijn. Fijn dat je er weer bent en bel je snel weer eens. Liefs, F .




Ervaring van F met medium Ina   Ervaring van F met medium Ina   Ervaring van F geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Bedank Devi. Het gesprek met jou heeft me goed gedaan.




Ervaring van Magda met medium Devi   Ervaring van Magda met medium Devi   Ervaring van Magda geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Lieve Patries, ik bel jou heel regematig, vind jou een Top vrouw en medum, eerlijk en to the point, niets is jou teveel en stelt mij altijd weer gerust bij paniek aanvallen. Je ziet alles heel duidelijk en alles valt voor mij op zijn plek. Heel hartelijk dank voor alles en tot gauw.
Liefs Dettie.




Ervaring van dettie met medium Patries   Ervaring van dettie met medium Patries   Ervaring van dettie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha.

Jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Jij bent ook een super fijn persoon om mee te praten open eerlijk en oprecht. Jij bent een medium van goud. Dankje wel voor jou mooie voorspellingen.

Groetjes, Cin.




Ervaring van Cin met medium Isha   Ervaring van Cin met medium Isha   Ervaring van Cin geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Ik wou je persoonlijk zeggen dat alles wat je me verteld hebt, ook zo gebeurd is. U bent voor mij een van de beste die ik ooit gesproken heb. ik hoop u snel te kunnen spreken en bedanken voor je raad en inzicht. liefs H.




Ervaring van H. met medium Nellekke   Ervaring van H. met medium Nellekke   Ervaring van H. geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Je gaf me zoveel informatie die ik op dat moment echt allemaal niet
kon plaatsen maar nu staat er een groen vinkje achter alles wat je gezien hebt voor mij. Ik ben heel diep onder de indruk van u mevrouw.




Ervaring van P met medium Nellekke   Ervaring van P met medium Nellekke   Ervaring van P geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hey oceaan, sorry maar belkrediet was op waardoor de lijn verbroken werd. Ik wil je toch nog langs deze weg bedanken voor het gesprek. Ik vond het best wel aangenaam en je gaf me wel het gevoel dat je wist waarover je het had. Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Oceana   Ervaring van Nathalie met medium Oceana   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wauw, wat een fantastische consulten geef jij. Je legt geen kaarten, maar jij ziet en hebt contact met overleden mensen. Je krijgt beelden door en wist alles wat speelde in mijn leven haarfijn te vertellen. Ook naar de toekomst toe heb je voorspellingen gedaan die (al) zijn uitgekomen. Echt een topper op deze lijn en een aanrader.




Ervaring van K met medium Louisa   Ervaring van K met medium Louisa   Ervaring van K geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya wat ben jij een lieve vrouw. Direct en eerlijk. Ik begon meteen te lachen toen ik je stem hoorde. Je verteld hoe of wat zonder te veel vragen. Zoveel positiviteit. Ik ga je meer opbellen om me te steunen tijdens de moeilijke momenten. En ondertussen afwachten wat je reading zal geven maar het voelt goed aan en ik geloof erin. Tot binnenkort. Veel groetjes Laila.




Ervaring van Laila met medium Zoya   Ervaring van Laila met medium Zoya   Ervaring van Laila geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Een leuke spontane meid die goed kan Invoelen, hoe meer je opent hoe meer informatie ze doorkrijgt. Ze heeft informatie gegeven waar ik verder mee kan en ook geloof dat het goedkomt. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Coba met medium Devi   Ervaring van Coba met medium Devi   Ervaring van Coba geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Mijn rots in de branding. Die man heeft voorspelt voor mijn dochter en alles is al goed gekomen. Hij staat altijd voor je klaar, oordeelt niet en begeleid je met alles. Praat met beau en je ziet mogelijkheden.




Ervaring van Sfinx met medium Beau   Ervaring van Sfinx met medium Beau   Ervaring van Sfinx geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Luna Nebe
  Ervaring met medium Luna Nebe
  Dank voor je heldere antwoorden, je bevestigt wat anderen mij al hadden verteld. Enig minpuntje is dat je de Lenormandkaarten en hun betekenis en ligging gebruikt in je antwoord en dat voor iemand die deze kaarten niet ken of heeft wel eens voor verwarring kan zorgen. Gelukkig ken ik die kaarten wel.




Ervaring van Chantal met medium Luna Nebe   Ervaring van Chantal met medium Luna Nebe   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna Nebe  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wow wow wow, ik vind het het super knap wat Louisa weet, voelt en ziet. Klopt allemaal. Ongelofelijk. Dankjewel Louisa voor je mooie reading. Wat een mooie gave heb je en je hebt mij daarmee ontzettend veel inzichten gegeven. Ik vertrouw in jouw voorspellingen.
Tot snel X.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Dag Liesje, dank je wel voor het fijne gesprek en voor de tip van Louise Hay, echt van toepassing voor mij. lieve Groetjes Linda.




Ervaring van Linda met medium Liesje   Ervaring van Linda met medium Liesje   Ervaring van Linda geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter is een medium die goed kan invoelen op mensen en situaties en zijn voorspellingen komen bij mij uit. Bel hem zeker nog eens.




Ervaring van Sandra met medium Gunter   Ervaring van Sandra met medium Gunter   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha, wat ben jij een leuk mens en wat ben je goed. Weet elke situatie precies te omschrijven en weet exact hoe het/men in elkaar zit. Kan niet wachten je te bellen om te vertellen dat het allemaal gegaan is zoals je vandaag hebt gezegd.
Sprak je vandaag voor het eerst, maar het is zeker niet voor het laatst geweest. Je bent geweldig.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Isha met medium Isha   Ervaring van Isha met medium Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther, ondanks mijn ongeloof, moet ik je toch weer gelijk geven. Je voorspelling is uitgekomen. Dank je dat je zo bent blijven volhouden.
Die aardbeientaart komt eraan.

Ik probeer je zsm nog terug te bellen voor het volledige verhaal.

BEDANKT.




Ervaring van Aardbei met medium Gunter   Ervaring van Aardbei met medium Gunter   Ervaring van Aardbei geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha, ik heb je ondertussen al een paar keer gesproken. Ik wilde al even een berichtje achterlaten voor je, maar vond nooit de juiste woorden. Ik heb me erbij neergelegd dat het onmogelijk is om te omschrijven wat jij kan en wie jij bent.
Met je voelsprieten van goud, je lieve (altijd) eerlijke karakter, je kwaliteiten als coach en je betrokkenheid etc. Heb je me op korte tijd zeer veel kostbare inzichten en veranderingen bijgebracht. Het is natuurlijk super handig meegenomen dat je voorspellingen keer op keer tot in detail exact uitkomen zoals je zegt ( of ik het nieuws nu wil horen of niet), maar los daarvan heb je mijn leven op alle vlakken veranderd in de positieve zin.

Ik ben je enorm dankbaar voor wie je bent en wat je met ons wilt delen.

Iedereen zou in zijn leven een keer met u in contact moeten komen, de wereld zou een mooiere en eerlijkere plek worden.

Alleen maar heel veel respect voor je.
Bedankt voor alles.
e.




Ervaring van e. met medium Isha   Ervaring van e. met medium Isha   Ervaring van e. geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Nelleke, WOW WOW WOW. Geen woorden om te omschrijven wat jij kan. Heel eerlijk, zuiver kan je precies invoelen en omschrijven wat er speelt en gaat gebeuren. Ik heb je nu al een paar keer gebeld, de eerste keer was ik al helemaal onder de indruk, maar het straffe is dat je het gewoon iedere keer opnieuw doet. Op drie weken tijd is er zelfs nog niets niet uitgekomen wat je zei, ondanks dat ik aanvankelijk weinig vertrouwen had in je voorspellingen. Dit zowel voor mensen als dieren, ongeacht het onderwerp.
Je zag een zwangerschap bij mijn paardje, en deze week ook de bevestiging gekregen dat zelfs dat klopte.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van ... met medium Nellekke   Ervaring van ... met medium Nellekke   Ervaring van ... geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Dank je liesje, voor het gesprek en voor de gouden tip. Juist wat ik nodig had. Lieve groetjes.




Ervaring van Linda met medium Liesje   Ervaring van Linda met medium Liesje   Ervaring van Linda geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Jannie
  Ervaring met medium Jannie
  Jannie dank je wel voor het luisteren en je fijne feedback, zodat ik weer verder kan.
Namaste.




Ervaring van Lisa met medium Jannie   Ervaring van Lisa met medium Jannie   Ervaring van Lisa geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jannie  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Ik heb jaren geleden voor het eerst contact gehad met Liesje. Ze heeft me toen heel hard geholpen met mijn toenmalige vriendje wat ik had. Sindsdien bel ik haar als ik met iets zit. Ze kan me echt kalmeren. Ik bel met verschillende mensen op de lijn. Maar Liesje behoord tot de favorieten. Ben echt blij met haar. Zeker nu het weer een beetje moeilijker gaat met me.
Hoop dat ze nog jaren op de lijn mag blijven. Zou me geen raad weten anders.




Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy met medium Liesje   Ervaring van Evy geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een aantal maanden geleden heb ik met Beau een gesprek gehad over een ingewikkelde situatie. Alles wat hij daarover vertelde is tot nu toe uitgekomen. Nu de laatse loodjes nog en hoop natuurlijk dat hij weer gelijk heeft. Weer een gesprek met humor en een lach, meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ineke met medium Beau   Ervaring van Ineke met medium Beau   Ervaring van Ineke geplaatst op 20 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden