Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anita
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Geweldig lieve, zuivere vrouw met een mooie ziel. Die veel mag zien en voelen om door te geven aan de mensen. Ik ben echt gerustgesteld, want het was somber om mij heen. Maar nu heb ik weer hoop en moed. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Anoniem met medium Anita   Ervaring van Anoniem met medium Anita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Lieve Anita, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakeloos. U voelt alles tot in detail aan en perfect de situatie uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit.ik zal het u zeker laten weten. Mensen aarzel niet om Anita te bellen.




Ervaring van rosita met medium Anita   Ervaring van rosita met medium Anita   Ervaring van rosita geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Lieve Anita,
Ik schrijf alweer voor de derde keer een getuigenis voor je, omdat er weer wat is uitgekomen waarvan je hebt gezegd dat het zou gaan gebeuren. Ik vind je echt heel erg goed, en ook sympathiek om mee te praten. Groetjes, J.




Ervaring van J met medium Anita   Ervaring van J met medium Anita   Ervaring van J geplaatst op 26 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Anita heeft tot dusver voor een deel van haar verhaal al gelijk gehad. Ben heel benieuwd of de rest ook uit gaat komen. Ben er heel optimistisch over.




Ervaring van Maria met medium Anita   Ervaring van Maria met medium Anita   Ervaring van Maria geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Bedankt Anita. ik ben weer gerustgesteld.




Ervaring van Gaby met medium Anita   Ervaring van Gaby met medium Anita   Ervaring van Gaby geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Beste Anita,

Je hebt mij heel goed geholpen .en ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.




Ervaring van .... met medium Anita   Ervaring van .... met medium Anita   Ervaring van .... geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Beste Anita,
Hetgeen je hebt verteld over de relatie die er toch nog altijd is en weer terug zal komen geeft mij hoop. Mocht het zijn dat hij van zich laat horen en dat de relatie weer hersteld is laat ik het je zeker weten. Grts M.




Ervaring van Maria met medium Anita   Ervaring van Maria met medium Anita   Ervaring van Maria geplaatst op 19 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Hoi Anita,
Wat een fijn gesprek heb ik afgelopen vrijdag met jou gehad. Heel veel details heb jij mij kunnen vertellen over mij en mijn leven. Je bent echt getalenteerd.




Ervaring van J met medium Anita   Ervaring van J met medium Anita   Ervaring van J geplaatst op 19 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Lieve Anita, je hebt een fijne, rustgevende stem. en wat fijn dat een overleden iemand zo duidelijk bij je binnen kwam. Je voelt en ziet het goed, en dat geeft me weer hoop en moed.




Ervaring van Anoniem met medium Anita   Ervaring van Anoniem met medium Anita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Anita,
dank je wel, bent meer dan 5 sterren waard.
Je bevestigde alleen maar mijn gevoel.




Ervaring van Juan met medium Anita   Ervaring van Juan met medium Anita   Ervaring van Juan geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Lieve Anita, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakenloos. U heeft alles tot aan details uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit. Mensen aarzel niet om Anita te bellen. Sar.




Ervaring van Sa met medium Anita   Ervaring van Sa met medium Anita   Ervaring van Sa geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  natuurlijk vijf sterren en nog meer .
R.




Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  De eerste keer bij Anita, de reading klopte helemaal. dingen die ze onmogelijk kon weten. Ze was spot on. Deze vrouw heeft een gave.
bedankt.
R.




Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R met medium Anita   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anita
  Ervaring met medium Anita
  Wat een verrassing. Ik ken jou van aantal jaren geleden, en ook nu voelde je de huidige situatie weer goed aan. Duidelijk en gedetailleerd.
Bedankt voor het consult lieve Anita, tot gauw weer.




Ervaring van Gaby met medium Anita   Ervaring van Gaby met medium Anita   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden