Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Carolina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Zonder enige vraag van mij wist Carolina meteen wat er gaande was tussen verschillende mensen. Ik kon alleen maar luisteren en ik heb het volste vertrouwen, dat het verloop van de situatie, zal gaan zoals zij het zag.




Ervaring van Sabien met medium Carolina   Ervaring van Sabien met medium Carolina   Ervaring van Sabien geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Ik heb je gisteren gesproken. Wat fijn dat er mensen zoals jij er zijn. Jouw uitleg was juist en to the point. en dit gaf me rust.
Dank je wel x .




Ervaring van 44-jarige met medium Carolina   Ervaring van 44-jarige met medium Carolina   Ervaring van 44-jarige geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  De mail was duidelijk op diverse punten. Binnenkort neem ik nog een keer contact met u op.
Bedankt.




Ervaring van Susan met medium Carolina   Ervaring van Susan met medium Carolina   Ervaring van Susan geplaatst op 23 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  ik heb je een dag of twee terug aan de lijn gehad. was heel goed consult .
Ik ben benieuwd naar het vervolg .
alvast bedankt.




Ervaring van ll met medium Carolina   Ervaring van ll met medium Carolina   Ervaring van ll geplaatst op 11 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Beste Carolina, heel erg bedankt voor ons gesprek van daarnet. Alles wat negatief is komt op me af. U hebt me ondersteund en tips gegeven. Waarvoor dank. Ik hoop echt dat alles terug in orde komt. Uw voorspellingen zijn positief. Tot binnenkort.




Ervaring van N. met medium Carolina   Ervaring van N. met medium Carolina   Ervaring van N. geplaatst op 9 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Lieve Carolina,Mooi mens. hartelijk en meelevend en een zeer goede duiding van de kaarten. Dikke Knuffel . Bloemetje.




Ervaring van Bloemetje met medium Carolina   Ervaring van Bloemetje met medium Carolina   Ervaring van Bloemetje geplaatst op 31 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Carolina bedankt. ik bel je snel weer.




Ervaring van Jolanda met medium Carolina   Ervaring van Jolanda met medium Carolina   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Heel goede ziener .met heel veel, en steeds juiste, waarnemingen. Dank.




Ervaring van Een beller met medium Carolina   Ervaring van Een beller met medium Carolina   Ervaring van Een beller geplaatst op 16 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Carolina, ik ben onder de indruk wat jij allemaal wist te vertellen. Je komt heel snel to the point en kon me overtuigen dat het ondanks de strijd, het allemaal op z'n pootjes terecht komt. Je bent zeer zeker een aanrader .Warme groet .




Ervaring van xxx met medium Carolina   Ervaring van xxx met medium Carolina   Ervaring van xxx geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Carolina, je bent een heel aangename vrouw, en je vertelde veel waarheid. Hopelijk komt je voorspelling uit.




Ervaring van gaby met medium Carolina   Ervaring van gaby met medium Carolina   Ervaring van gaby geplaatst op 14 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden