Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Corina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina, ik heb je inmiddels al twee keer gesproken over een bepaalt persoon beide keren heb je vertelt dat ik de persoon binnen nu en 3 weken zou zien. Nou Corina het is gebeurd, de persoon stond binnen 2 dagen voor mijn deur. Corina ik wil aangeven hoe goed jij de dingen ziet en aanvoelt dankjewel. Ik had je al een hele tijd gemist op de lijn, maar je gaf de reden aan waar het aan lag en je bent er nu gelukkig weer. Je bent een aanrader No Nonsence.
Corina is heel goed in het voorspellen. Haar voorspellingen komen echt uit, nogmaals dank. Anoniempje.




Ervaring van Anomienpje met medium Corina   Ervaring van Anomienpje met medium Corina   Ervaring van Anomienpje geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve vrouw en voorspelt veel goeds. nou maar afwachten haha .Dank je wel.




Ervaring van Ana met medium Corina   Ervaring van Ana met medium Corina   Ervaring van Ana geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Dank je Corina xxx.




Ervaring van Dunja met medium Corina   Ervaring van Dunja met medium Corina   Ervaring van Dunja geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Je had gelijk. We hebben idd een relatie gekregen, zo bijzonder wat er allemaal gebeurd. Liefss Augusta.




Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta geplaatst op 21 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Corina is een ontzettend hartelijke vrouw. ze weet heel goed wat ze zegt. Bij haar heb je het gevoel of je met een vriendin aan het praten bent. Van haar heb ik op paranormaal gebied veel geleerd, Ben er van overtuigd dat ze eerlijk en oprecht is.




Ervaring van Anita met medium Corina   Ervaring van Anita met medium Corina   Ervaring van Anita geplaatst op 1 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Beste Corina,

Super bedankt voor je tip over blokkeren op FB. Vanmorgen een hele lijst afgewerkt en tot nu toe alleen leuke bekenden gezien. Ook voor alle andere vragen wil ik dit medium van harte aanbevelen.




Ervaring van Anoniem met medium Corina   Ervaring van Anoniem met medium Corina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Beste Corina, wat een enorm fijn gesprek heb ik met jou gehad, zo helder maar toch vreemd dat ik dit niet zelf kon zien, daar had ik jou voor nodig. Het was de eerste keer dat ik jou in de lijst zag en dat is een grote aanwinst. Aanradertje dus.




Ervaring van C. met medium Corina   Ervaring van C. met medium Corina   Ervaring van C. geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Voor het bellen met Corina zat ik met veel vragen en onzekerheden, zonder al te veel woorden voelde deze dame mij fijn loos aan .en gaande het gesprek gaf ze mij steeds meer inzicht en antwoorden. Dank voor alles. het gesprek was mij meer dan waard.




Ervaring van A. met medium Corina   Ervaring van A. met medium Corina   Ervaring van A. geplaatst op 16 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Dag Corina, ik had gisteren een heel fijn gesprek met jou. Je hebt me naast inzichten ook enorme steun en houvast geboden. Ook een aantal zaken aangegeven die zeer raak waren en erg waardevol. Ik kan je ten zeerste aanraden. Dank voor je gesprek.




Ervaring van Esmé met medium Corina   Ervaring van Esmé met medium Corina   Ervaring van Esmé geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  dank je wel lieve Corina. je heb me goed geholpen en hadden een fijn gesprek. kan je alleen maar aanbevelen.
heel veel liefs.




Ervaring van maria met medium Corina   Ervaring van maria met medium Corina   Ervaring van maria geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina. Wat toch geweldig elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Dingen gaan precies zoals je mij verteld, het komt altijd uit. Ik vind het fijn om je af en toe te spreken; het doet me heel erg Goed. bedankt hiervoor. Lfs Augusta xx.




Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Ik heb net met u gesproken en vond het een heel fijn gesprek. U bent volgens mij een hele warme lieve persoonlijkheid uit uw stem opmakend. Ik hou u zeker op de hoogte. Lieve Groet, Alice.




Ervaring van Alice met medium Corina   Ervaring van Alice met medium Corina   Ervaring van Alice geplaatst op 5 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Een heel fijn gesprek gehad met Corina. de dingen die ze me vertelde klopte allemaal. echt heel bijzonder,ik heb er veel aan gehad.
Bedankt Corina .




Ervaring van Marjan met medium Corina   Ervaring van Marjan met medium Corina   Ervaring van Marjan geplaatst op 2 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina ik wil je bedanken voor je eerlijkheid en positieve woorden.Je bent een goede medium omdat je veel wist te vertellen over mijn verleden. Wat betreft mijn toekomst geloof ik in jou omdat jou samenvatting precies aansluit bij mijn gevoel.




Ervaring van Angela met medium Corina   Ervaring van Angela met medium Corina   Ervaring van Angela geplaatst op 4 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Ze heeft me erg goed geholpen.heel goed .
Een fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van Hanjah met medium Corina   Ervaring van Hanjah met medium Corina   Ervaring van Hanjah geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Corina, Hartelijk bedankt voor je mooie consult en de bevestiging van mijn hartewens. De boodschap die je door kreeg van mijn overleden Opa was prachtig en dankzij jou zie ik de toekomst met een gerust gevoel tegemoet. Ik hou je zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.




Ervaring van p met medium Corina   Ervaring van p met medium Corina   Ervaring van p geplaatst op 26 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Hoi corina. Sorry mijn beltegoed was op. Maar super bedankt voor je advies en alle steun. Liefs augusta.




Ervaring van augusta met medium Corina   Ervaring van augusta met medium Corina   Ervaring van augusta geplaatst op 14 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina, wat heeft u mijn dag goed gemaakt en zorgen weggenomen met uw eerlijkheid over mijn relatie. Als de andere besproken zaak ook zo uitpakt als u heeft voorspeld- waar ik nu alle vertrouwen in heb - dan kan ik eindelijk weer eens leven zonder zorgen. Dank u wel voor de goede uitleg en tips. Ik ga u zeker in de toekomst nog eens bellen om de (goede) afloop te melden.




Ervaring van Anita met medium Corina   Ervaring van Anita met medium Corina   Ervaring van Anita geplaatst op 5 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina, wat heeft u mijn dag goed gemaakt en zorgen weggenomen met uw eerlijkheid over mijn relatie. Als de andere besproken zaak ook zo uitpakt als u heeft voorspeld- waar ik nu alle vertrouwen in heb - dan kan ik eindelijk weer eens leven zonder zorgen. Dank u wel voor de goede uitleg en tips. Ik ga u zeker in de toekomst nog eens bellen om de (goede) afloop te melden.




Ervaring van Anita met medium Corina   Ervaring van Anita met medium Corina   Ervaring van Anita geplaatst op 5 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Hoi corina ik heb een geweldig gesprek met je gehad. De bevestigingen die ik van u kreeg waren heel goed aansluitbaar. Ik zal u zeker weer een keer contacteren. Ik hoop dat alles met de tijd goed gaat komen. Ik heb er ook over nagedacht over wat u had gezegd over mijn gevoelens die heel sterk zijn, maar dat heeft volgens mij wel wat tijd nodig om alles te kunnen plaatsen.
U bent zeker een AANRADER corina .




Ervaring van Meral met medium Corina   Ervaring van Meral met medium Corina   Ervaring van Meral geplaatst op 4 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  LIEVE CORINA. ik twijfelde eerst om contact op te nemen, maar ik heb ABSOLUUT geen spijt. U kwam met goede punten aan GEWELDIG. Ik zal zeker contact met u opleggen xxx meral.




Ervaring van Meral met medium Corina   Ervaring van Meral met medium Corina   Ervaring van Meral geplaatst op 3 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina, je bent zo accuraat en hebt me echt geholpen. Het feit dat je die bepaalde boodschap van mijn grootmoeder doorgaf zegt alles. Ik ga aan de slag en hoop echt dat die financiee meevaller snel komt. Ik moet vertrouwen hebben dat alles goed komt, maar als je zo plots negatief nieuws krijgt dan ben je even de grond onder je voeten kwijt natuurlijk. Dankje om me weer helder te laten zien. Liefs, Val.




Ervaring van Val met medium Corina   Ervaring van Val met medium Corina   Ervaring van Val geplaatst op 23 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Bedankt lieve corina.




Ervaring van augusta met medium Corina   Ervaring van augusta met medium Corina   Ervaring van augusta geplaatst op 30 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  super consult gehad bij Corina, ze wist me exact te vertellen hoe ik in elkaar zat. Dat wat ze voorspelde over mijn leven, is een bevestiging voor mij.van wat 2 andere goede mediums ook hebben voorspeld. Wat ook zo mooi was dat ze zei dat mijn overgrootmoeder ook aan mij iets doorgaf.dat heb ik al vaker vernomen. Ze is zeker een top medium.liefs, Chanti.




Ervaring van Chanti met medium Corina   Ervaring van Chanti met medium Corina   Ervaring van Chanti geplaatst op 2 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina, je hebt samen met mij de situatie waarover ik je belde bekeken en ook verder gekeken. Ik ben je heel erg dankbaar voor je luisterend oor, je begrip, het invoelen en jouw raad. Het heeft me echt goed gedaan.




Ervaring van Ingeborg met medium Corina   Ervaring van Ingeborg met medium Corina   Ervaring van Ingeborg geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve corina,
Onwijs bedankt voor je luisterend oor en de inzichten die je mij hebt gegeven. De oefeningen zal ik trouw doen. Dank je wel voor de hoop die je mij hebt gegeven.
Liefs,julissa






Ervaring van julissa met medium Corina   Ervaring van julissa met medium Corina   Ervaring van julissa geplaatst op 4 augustus 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Ik hoop ten zeerste dat alles wat je verteld hebt, zeker mag uitkomen. Ik wacht en zoek al een tijdje, maar ik zal het me gewoon laten afkomen. Bedankt voor de verdere raad nog!

Groetjes,
Kim





Ervaring van Kim met medium Corina   Ervaring van Kim met medium Corina   Ervaring van Kim geplaatst op 15 juni 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  beste Corina
wat heb ik veel aan je gehad,je kon mij presies vertellen hoe mijn vader en moeder er uitzagen en je wist mij te vertellen van de afspraak die ik had met mijn vader,ook over iemand die voor mij een tweede moeder is geweest ik vind je heel erg goed ,en een prettig mens om mee te praten ik weet dat ik je zeker weer zal bellen je hebt mij weer de moed gegeven om weer verder te gaan in wat voor mij ook heel belanrijk is n.l. mijn werken ik weet het nu wat ik in de toekomst zal gaan doen
je bent een kanjer heb nooit geweten dat die mensen er bestaan je bent voor mij mijn gids en ik bedank je tot bels zal k zeker doen





Ervaring van greta met medium Corina   Ervaring van greta met medium Corina   Ervaring van greta geplaatst op 13 mei 2010
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden