Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Ina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina weet exact te omschrijven wat er werkelijk speelt, wat toch wel heel erg confronterend is en heel bijzonder. Hartelijk bedankt voor jouw inzichten Ina en vooral ook voor jouw tips.




Ervaring van Anoniem met medium Ina   Ervaring van Anoniem met medium Ina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Bedankt voor een superfijn gesprek Ina. Je benoemde zoveel zaken die raak zijn. Fijn dat je er weer bent en bel je snel weer eens. Liefs, F .




Ervaring van F met medium Ina   Ervaring van F met medium Ina   Ervaring van F geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina nogmaals bedankt spot on.




Ervaring van I. met medium Ina   Ervaring van I. met medium Ina   Ervaring van I. geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauw. Zo gedetailleerd. In ons gesprek kwamen 8 personen langs. Het klopte allemaal tot op het detail. Allemaal zaken die niemand kon weten. Vriendinnen beschreven tot in de detail en ook de persoon waarover ik belde, kloppend tot in het detail. Inclusief huidige stiauries en eigenschappen. Dus WAUW. Zuiver, puur, eerlijk en oprecht en zeker ook humor.Dank je wel Ina. Tot over 6 maanden.




Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Muchas gracias, het was een fijn gesprek met veel rake punten. Lieve rustige duidelijke vrouw. Die echt tot de kern komt. Abrazo.




Ervaring van anoniem met medium Ina   Ervaring van anoniem met medium Ina   Ervaring van anoniem geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Lieve Ina, je bent zo bijzonder goed en aangenaam om mee te praten. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van Orphy met medium Ina   Ervaring van Orphy met medium Ina   Ervaring van Orphy geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Bel Ina, ze is echt fantastisch. Ze weet dingen zonder haar iets te vertellen. Heel indrukwekkend.




Ervaring van v met medium Ina   Ervaring van v met medium Ina   Ervaring van v geplaatst op 1 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina, je bent de beste. Heb jou al een paar keer gebeld, je blijft altijd heel trouw aan jouw consult. Je bent een hele lieve, grappige en vooral een oprechte dame. Je bent top in mensen aanvoelen. Minder leuk nieuws breng je altijd met respect en tips om er mee om te gaan. Zit je vast en wil je een eerlijk, echt en oprecht gesprek. Bel Ina, je zal versteld staan. Lieve groet.




Ervaring van Sofie met medium Ina   Ervaring van Sofie met medium Ina   Ervaring van Sofie geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina wist precies de situatie te omschrijven waarin ik zit. Ze had leuke dingen te zeggen, zoals onze connectie maar vooral de mooie vriendschapsbasis die wij hebben. Maar ook de minder leuke kanten zijn benoemd die momenteel spelen. Als wij samen dat reisje gaan maken en uiteindelijk gelukkig zijn samen, dan laat ik dat weten.




Ervaring van Anoniem. met medium Ina   Ervaring van Anoniem. met medium Ina   Ervaring van Anoniem. geplaatst op 28 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina beschrijft alles zoals het is zonder iets te vertellen. 1 woord en je krijgt een ganse uitleg over de situatie. Er zijn geen woorden voor hoe ze het doet. Ik hoop dat je het aan het rechte eind hebt en dat je voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel Ina. Je bent een topper.




Ervaring van Conny met medium Ina   Ervaring van Conny met medium Ina   Ervaring van Conny geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Lieve Ina, je beschrijving van de situatie en personen klopt helemaal. Ik ben erg benieuwd wanneer het gesprek plaatsvindt en kan me iig goed wapenen aan de hand van je tips. Ik laat je zeker weten hoe het loopt.




Ervaring van S met medium Ina   Ervaring van S met medium Ina   Ervaring van S geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Lieve Ina,

Je beschrijving van de situatie en personen klopt helemaal. Ik ben erg benieuwd wanneer het gesprek plaatsvindt en kan me iig goed wapenen aan de hand van je tips. Ik laat je zeker weten hoe het loopt.




Ervaring van S met medium Ina   Ervaring van S met medium Ina   Ervaring van S geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina is TOP ..enkele maanden geleden heb ik ze voor het eerst gesproken. Nadien heb ik haar gedurende enkele maanden proberen te bereiken, gisteren is het me eindelijk gelukt. Wat deze vrouw vertelt, voelt, is zo verbazingwekkend. Ik hoop dat ik haar in de toekomst zeker nog kan spreken.




Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ik kon je niet meer bedanken, viel weg. Bedankt Ina, een mooi en lang gesprek gehad, met realistische kijk op de komende maanden.
Hopen respect en dankbaarheid.




Ervaring van hoop en liefde met medium Ina   Ervaring van hoop en liefde met medium Ina   Ervaring van hoop en liefde geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina je bent geweldig. Je kon me alles vertellen over de persoon waarvoor ik belde en het klopte precies. 5 sterren is niet genoeg voor wat je doet. Je bent haarscherp, lief, geduldig en je geeft de juiste informatie door en alleen mijn naam was voldoende, ongelooflijk.

In 1 woord TOP.




Ervaring van LS met medium Ina   Ervaring van LS met medium Ina   Ervaring van LS geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauwww ina ongelooflijk hoe je de personen wist te omschrijven waar ik.voor belde en wat je allemaal wist te vertellen alles klopte gewoon.
Meer als 5 sterren ben je zo goed, ben er nog stil van dankjewel dikke knuf van de tweeling hahaha dan weet je wie ik.ben spreek je snel weer.




Ervaring van Xxx met medium Ina   Ervaring van Xxx met medium Ina   Ervaring van Xxx geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Vanavond heb ik Ina mogen spreken voor het eerst, en ik sta gewoon versteld van alles wat zij mij heeft kunnen vertellen. Ik heb veel mediums gesproken maar zij is een van de beste op de lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Ina   Ervaring van Anoniem met medium Ina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Overweldigend. Super medium. Hopelijk blijft ze nog lange tijd werken op deze lijn.




Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Hey Ina, amai alle geluk dat ik neerzat, meteen vanaf het begin van ons gesprek zat je er boenk op, ongeloof. Je maakt er geen feel good show van. Eerlijk en met respect. Had je een vraag gesteld en je hebt meteen de hele situatie weergegeven. Jouw persoonsbeschrijving die je gaf klopte volledig. Ik laat zeker nog een bericht na als jouw voorspelling uit is gekomen. Vele groetjes van de George Clooney fan dan wel alleen de koffie.




Ervaring van Sofie met medium Ina   Ervaring van Sofie met medium Ina   Ervaring van Sofie geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Super lieve dame die zonder iets te zeggen de nagel op de kop slaat. In 1 woord geweldig.




Ervaring van J met medium Ina   Ervaring van J met medium Ina   Ervaring van J geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Hele lieve en fijne medium. Alles wat ze zei kon ik plaatsen. Ik hoop dat het uitkomt.




Ervaring van D met medium Ina   Ervaring van D met medium Ina   Ervaring van D geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ik stuurde Ina een foto, wouw amai wat is deze dame sterk invoelend ze vertelde me wat er allemaal gaande was ik was verbaast van wat ze me allemaal wist te vertellede, alles wat ze zei klopte gewoon weg de max niet normaal.
Dank je wel Ina.




Ervaring van Weegschaal met medium Ina   Ervaring van Weegschaal met medium Ina   Ervaring van Weegschaal geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauw. Dit woord zegt alles en veel meer.
Ina leest je tot in je ziel en elk woord is herkenbaar, elke situatie juist benoemd, elke persoon juist beschreven. Vertrouw haar volledig in haar voorspellingen.




Ervaring van emovrouw met medium Ina   Ervaring van emovrouw met medium Ina   Ervaring van emovrouw geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Superlieve en geduldige vrouw, duidelijk en eerlijk consult.




Ervaring van Gaby met medium Ina   Ervaring van Gaby met medium Ina   Ervaring van Gaby geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden