Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium MathildaNili
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilda dank. Excuses dat ons gesprek verbrak. Je tips zijn helder en ik ga ermee aan de slag.




Ervaring van J. met medium MathildaNili   Ervaring van J. met medium MathildaNili   Ervaring van J. geplaatst op 18 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilda kwam met zoveel informatie dit keer. Vorige keren was zo ook altijd concreet en is ook uitgekomen maar ditmaal zoveel details.
Dank je wel.




Ervaring van Ki met medium MathildaNili   Ervaring van Ki met medium MathildaNili   Ervaring van Ki geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs.




Ervaring van E. met medium MathildaNili   Ervaring van E. met medium MathildaNili   Ervaring van E. geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Hele lieve vrouw die heel goed kan invoelen op personen. Ze is duidelijk en eerlijk. Voorspellingen komen ook uit. Veel liefs.




Ervaring van E. met medium MathildaNili   Ervaring van E. met medium MathildaNili   Ervaring van E. geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Beste Mathilda Nili, dit was vanmorgen een eye opener. De goede raad die je gegeven hebt ga ik zeker doen. Mijn leven herpakken en aan mij denken. Bedankt voor deze reading R.




Ervaring van R met medium MathildaNili   Ervaring van R met medium MathildaNili   Ervaring van R geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Enorm goed gesprek gehad. Een een top advies omwille van mijn broertje. Duim duim dat het me gaat lukken. Eerste brief gaat vandaag ook geschreven worden en de vlam er in zo ook nummer 2 over enkele dagen. Dank voor de adviezen en laat je weten over 2 maanden of mijn vriendin weer alleen is. Zo laat ik je ook weten of de toenadering naar mijn broertje effect gaat hebben. Dank je wel nogmaals. S.




Ervaring van S met medium MathildaNili   Ervaring van S met medium MathildaNili   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Belde haar vanwege contact met overledenen en haar no-nonsense instelling. Een wonderbaarlijke dame, ze wist mijn verhaal heel goed te duiden en ze voelde duidelijk, het contact dat ik heb en waarover ik belde. Wat ze me daarover wist te vertellen was heel fijn en verduidelijkend. En ze heeft me een richting gegeven waar ik mee verder kan, dank je lieve Mathilda .




Ervaring van Gert met medium MathildaNili   Ervaring van Gert met medium MathildaNili   Ervaring van Gert geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Een topmedium. Voelt precies wat je nodig hebt om verder te kunnen bloeien en groeien.
Een aanrader.

Dank .




Ervaring van Linda met medium MathildaNili   Ervaring van Linda met medium MathildaNili   Ervaring van Linda geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Er zijn nog van die helderzienden die een echte indruk nalaten. In een tijdspanne van 10 minuten drie, vier dingen kunnen zeggen die er bonk op zijn zonder dat je zelf informatie aanbrengt. MathildaNili is er zo een. Bedankt.




Ervaring van Luc met medium MathildaNili   Ervaring van Luc met medium MathildaNili   Ervaring van Luc geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Aparte dame, ik was verbluft over de contacten met de overledenen. Ze nam zomaar de naam van mijn moeder kan ze niet weten en de naam van een nicht verder geeft ze goed advies.




Ervaring van Nicole met medium MathildaNili   Ervaring van Nicole met medium MathildaNili   Ervaring van Nicole geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Hey Mathilda, thank you for being there and guiding me through my most difficult times. Always good to hear your voice ;). Would thoroughly recommend you to anyone who needs extra support, insight and sincere concern. Until the next time.




Ervaring van Not So Young with a Youngish Voice met medium MathildaNili   Ervaring van Not So Young with a Youngish Voice met medium MathildaNili   Ervaring van Not So Young with a Youngish Voice geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Dank je wel, Mathilde voor een fijn consult. Je voelde de situaties haar fijn aan en hebt me hele goede adviezen gegeven. Je laat iedereen in zijn waarde hetgeen ik heel prettig vind. Geen situatie is jouw vreemd en geen vraag is gek. Fijn dat ik zo goed met je kon praten. Dank je wel.




Ervaring van A. met medium MathildaNili   Ervaring van A. met medium MathildaNili   Ervaring van A. geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  MathildaNili,
Ik heb je zojuist gesproken en elke keer zet je mij weer terug in mijn kracht.
Ik spreek je al een lange tijd en jouw voorspellingen komen zo vaak uit dat ik bij elke onzekerheid in mijn leven jouw inzichten en bevestigingen wil hebben. Je bent altijd zo eerlijk in jouw antwoorden dat ik nooit hoef te twijfelen, Ik wacht het gewoon af en meestal komt het gewoon uit.
Blijf doorgaan want ik kan je niet missen. Dikke knuffel H.




Ervaring van H met medium MathildaNili   Ervaring van H met medium MathildaNili   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilde geeft echt aan wat ze doorkrijgt, ze is heel integer en too the point.




Ervaring van Hilde met medium MathildaNili   Ervaring van Hilde met medium MathildaNili   Ervaring van Hilde geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden