Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Niamh
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  hey niamh,
heb je vandaag gebeld,het was heel kort maar heb toch veel mogen weten, hetgeen dat je zag in de kaarten klopte wel, hopelijk komt hij naar belgie. Dank u.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je bent oprecht, lief en behulpzaam. Ze zegt waar het voor staat. Ik kan uren met je praten.




Ervaring van Niamh met medium Niamh   Ervaring van Niamh met medium Niamh   Ervaring van Niamh geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh wat had je het goed gezien plotseling zei je, en ja hoor plotseling was het er. Heel scherp van je. Ik ben ontzettend blij dat dit is uitgekomen en wil je bedanken voor het vertrouwen dat je mij geeft al die tijd. Voel mij altijd rustig als ik jou spreek. Tot gauw weer lieve Niamh.




Ervaring van Anoniempje met medium Niamh   Ervaring van Anoniempje met medium Niamh   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dank voor vandaag weer lieve Niamh, ik vind het altijd erg fijn om met je te kletsen.
Liefs.
De eerste beller vandaag.




Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je hebt gelijk gehad lieve Niamh omtrent dat tweede bezoekje.dus ontzettend veel dank daarvoor je hebt het heel goed gezien.
Je bent altijd zo lief en vind het ook altijd erg fijn om je te spreken.
Dikke knuffels en tot gauw weer, en veel liefs.

Die ene dame met die twee fotos die je hebt gekregen.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Fijn dat ik u te pakken heb gekregen. Lieve Niamh het doet mij altijd goed om u te spreken. De vorige voorspellingen zijn ook uitgekomen. Tot snel knuf.




Ervaring van x met medium Niamh   Ervaring van x met medium Niamh   Ervaring van x geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik wil je heel erg bedanken, wat ben jij goed. Zonder dat ik iets gezegd had wist je wat er speelde, ik hoop zo dat je voorspellingen uitkomen, ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden, ik houd je in elk geval op de hoogte, zeker van Portugal, liefs Kris.




Ervaring van Kris met medium Niamh   Ervaring van Kris met medium Niamh   Ervaring van Kris geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Mijn krediet was op daardoor het einde. Opnieuw bedankt . Je geeft me steeds terug de moed. Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh,plots viel ik weg maar mijn belkrediet was op.Ik zal het je zeker laten weten als de voorspelling uitkomt.DANK U.




Ervaring van A met medium Niamh   Ervaring van A met medium Niamh   Ervaring van A geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Bedankt voor het gesprek, de belminuten waren op. Ik ben altijd blij als ik jou heb gehoord. Groetjes Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, alweer bedankt om me gisteren tot rust te brengen. Ik voel me altijd volledig anders, beter, nadat ik jou gesproken heb. Heel bijzonder. Liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Maar jij hebt me terug tot rust gekregen in die korte 10 minuten tijd. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen maar ik geloof terug en ik vertrouw. Je bent fantastisch. Oneindig bedankt voor alles. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik kan in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar ik u ben. Wat je ziet, wat je voelt. Zo een gave. Ik was vandaag de hele dag compleet overstuur.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik hoop dat je vanavond nog even online komt want de lijn was onderbroken. Veel liefs Val.




Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Geweldig consult ,aan het bedankje kwam ik niet meer toe.vandaar langs deze weg Dank en Liefs J.




Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Ik wil je bedanken voor je ondersteunende gesprekken in een voor mij lastige tijd. Ik wil het opgeven en als ik jou gesproken heb, heb ik weer begrip, hoop en vertrouwen. Je blijft bij wat je zegt en helaas is tijd niet aan te geven. Ik vind je echt supergoed en het mooie aan je is dat je 1 vraag stelt en je aan 1 stuk door, door blijft praten en al me andere vragen komen hierdoor vanzelf aan de orde komen. Zo gedetailleerd, zo uitgebreid. Ik heb er echt veel gesproken maar jij bent echt de beste. maar ja je bent natuurlijk niet voor niets altijd in gesprek. Dank Niamh. Je afspraak van vanmiddag 13.00 u.




Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wat een geluk had ik jou eigenlijk te kunnen spreken. Na veel verzoekjes en pogingen eindelijk gelukt. Hoe alles is mislopen zag je perfecht. Hoe we ons voelen was je ook raak. ik hoop dat alles uitkomt en ik hem zal terug horen. Ik hou je op de hoogte. Fijne feesten. E.




Ervaring van E. met medium Niamh   Ervaring van E. met medium Niamh   Ervaring van E. geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Jij hebt inderdaad een gave. Er zitten hier een paar op de lijn die niet op de lijn zouden moeten zitten, mijn ervaring. Maar jij bent absoluut het bellen waard.




Ervaring van net met medium Niamh   Ervaring van net met medium Niamh   Ervaring van net geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Werkelijk de beste op de lijn. Vol verbazing mogen luisteren ik hoop dat al uw voorspellingen mogen uitkomen. Sorry mijn tegoed was op.




Ervaring van XL met medium Niamh   Ervaring van XL met medium Niamh   Ervaring van XL geplaatst op 29 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Super goed. Heel invoelend .




Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wauw, dat was gewoonweg geweldig. Het gesprek wat betreft de Tweelingziel relaties. Geweldig.

Namaste Niamh????????????

Groetjes uit Nederland.




Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dankuwel lieve Niamh voor alles. U bent een schat van een vrouw die de dingen heel goed ziet en kan omschrijven. Elke keer als ik u spreek geeft u mij hele goede inzichten en adviezen. U bent een hele steun voor mij in mijn proces. Ik ga werken aan mijn vertrouwen in mezelf. Liefs S.




Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh, 5 sterren zijn niet voldoende om aan te geven hoe goed u bent. U voelt alles feilloos aan, met niks meer dan een naam en de energie van de persoon die u aan de lijn heeft. Ik had u de eerste keer per toeval aan de lijn, misschien was het wel meer dan toeval haha. Ik hoop u binnenkort te kunnen vertellen dat alles precies gelopen is zoals u zei. U bent echt een aanrader voor een ieder die met vragen en/of twijfels zit. Dikke knuffel.




Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste, dit was duidelijk, uiterst gedetailleerd en zonder onzin. Erg verhelderend, een aanrader.




Ervaring van patrick met medium Niamh   Ervaring van patrick met medium Niamh   Ervaring van patrick geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh, ik belde u een paar dagen geleden voor het eerst op. U vertelde meteen wat u zag en gaf zelfs bepaalde details door. Deze bleken allemaal te kloppen. Zelfs datgene wat u aangaf dat een vrouw een 'stoorzender' is op relationeel gebied. Ik ben ermee aan de slag gegaan om dat weg te werken. Ik bel u weer op wanneer ik er klaar mee ben zodat u weer kunt kijken hoe u de situatie ziet.




Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, bedankt voor het fijne gesprek en uw goede inzichten. U heeft zo n prettige energie en ben altijd weer blij als ik u heb gesproken. Liefs de gevoelige vissen.




Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Vind je zo een lieve. Dank voor alles. D.




Ervaring van D met medium Niamh   Ervaring van D met medium Niamh   Ervaring van D geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  zeer enthousiaste vrouw, concrete situaties waarvan ze absoluut niets kon weten, had geen informatie nodig.
Duidelijk, to the point. Zeer gerustgesteld door haar aanvoelen.
Zij is een vrouw met een uitzonderlijke gave.
toeval ?.




Ervaring van toeval met medium Niamh   Ervaring van toeval met medium Niamh   Ervaring van toeval geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je sprak over een wijze vrouw met belangrijke informatie (nu zal je weten wie ik ben). We gaan beiden naar een begrafenis zaterdag. Dat is het misschien.




Ervaring van d met medium Niamh   Ervaring van d met medium Niamh   Ervaring van d geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  We spraken elkaar gisterenavond (zondag). ik kwam per toeval bij je uit (zonder voorkeuze te hebben ingetoetst), in 1 woord: WOW. Zonder informatie en kennis vooraf, sprakeloos ben ik.




Ervaring van M met medium Niamh   Ervaring van M met medium Niamh   Ervaring van M geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  BAM, in een kort consult noemt Niamh even 3 zaken die gewoon helemaal aan de orde zijn, zonder haar iets gezegd te hebben. Ik hoop zo dat jouw voorspellingen net zo scherp zijn. Ik werd er zo blij van.




Ervaring van Nl met medium Niamh   Ervaring van Nl met medium Niamh   Ervaring van Nl geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Helaas waren mn credits op. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Esmeralda met medium Niamh   Ervaring van Esmeralda met medium Niamh   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden