Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sara
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Hartelijk dank weer lieve Sara. Ik ga proberen mijn angsten en twijfels los te laten. Hopelijk komt F weer snel mijn kant op, maar zoals jij het vaker goed hebt vertrouw ik er nu ook op. Tot snel weer hopelijk. Liefs xxx F.




Ervaring van F met medium Sara   Ervaring van F met medium Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Een lieverd. Wat een lieverd ben je Sara en een kei in wat ze ziet. Rake dingen die ze niet kon weten. Dank je wel lieverd. XOXO de derde beller :)).




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, je hebt het goed gezien.het is gekomen. Je bent super. XOXO.




Ervaring van V met medium Sara   Ervaring van V met medium Sara   Ervaring van V geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Yesss lieve Sara, ook jij zag het goed. Contact wat voor ieder moment lag heeft gisteren plaatsgevonden. Je omschrijft situaties en personen zo gedetailleerd, echt super gewoon. Nu op naar het verdere verloop maar heb ook alle vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Super bedankt lieverd en tot snel weer. Liefs, F .




Ervaring van F met medium Sara   Ervaring van F met medium Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, ik ben zo blij dat ik je te pakken kreeg nog zo op de valreep. Wat ben jij een lieverd en wat zag je het goed. Je toverde echt een glimlach op m'n gezicht tijdens het gesprek. Alles wat je zei was gewoon raak. Heel veel dank en tot heel snel weer lieve Sara. Veel knuffels. (Emotionele drama opera).




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, even een bericht achterlaten voor jou omdat ik jou een superlieve vrouw vind en hiernaast zit jij er zo vaak bovenop met jouw voorspellingen. Ik vind het altijd erg fijn als ik jou gesproken heb, jij zet mij weer terug in mijn kracht. Ik laat je zeker weten of er toch weer snel contact komt wat jij zojuist meegaf. Hij die zijn telefoon in zijn hand heeft en contact zal moeten zoeken. Haha. Bedankt lieverd en tot gauw weer. Dikke knuffel FF.




Ervaring van FF met medium Sara   Ervaring van FF met medium Sara   Ervaring van FF geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Oh Sara wat een goed gesprek ik bel je snel, tegoed was op.




Ervaring van Ingrid met medium Sara   Ervaring van Ingrid met medium Sara   Ervaring van Ingrid geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Van een collegaatje liefs.




Ervaring van Vanes met medium Sara   Ervaring van Vanes met medium Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, je hebt mij helemaal omver geblazen vanavond. Jeetje je wist echt te veel te vertellen.

Geen enkel medium hier op deze site zat er zo dicht bij als jij. Echt 1000000000 sterren waard. Ga zo door je bent echt een topper.

Liefs.




Ervaring van Vanes met medium Sara   Ervaring van Vanes met medium Sara   Ervaring van Vanes geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara,
Wauw, Wat een gesprek had ik gisteren vanavond met je gehad.
Mijn mond viel open van verbazing over hoeveel je over mijn prive situatie kon vertellen. Werkelijk exact alle details kloppen. Je bent super goed in het invoelen van huidige situatie. Ik heb heel veel vertrouwen in jouw toekomstvoorspellingen. Ik bel zeker terug inchaallah
Dikke knuffel.




Ervaring van malika met medium Sara   Ervaring van malika met medium Sara   Ervaring van malika geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, had jou vanavond weer even gesproken over die nieuwe persoon in mijn leven. Ik maakte me druk over het contact vandaag, maar idd vlak na ons gesprek heeft hij mij gecontacteerd. En hij komt zo nog heel even langs, dus jij had gelijk. Toppertje ben jij. Hopelijk zal de rest tussen hem en mij positief gaan en kan ik dat andere hoofdstuk (J) nu eens afsluiten. Dank je wel lieverd en tot snel weer hopelijk. Liefs F ( van J en vandaag F) ;-) xxxx.




Ervaring van FT met medium Sara   Ervaring van FT met medium Sara   Ervaring van FT geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, bedankt voor je tijd en geduld gisteren. Dingen die je zei klopte allemaal.Ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren. Hopelijk heb ik keer wel geluk.




Ervaring van Zelfde naam zoon met medium Sara   Ervaring van Zelfde naam zoon met medium Sara   Ervaring van Zelfde naam zoon geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, gisterenavond heb ik jou voor de eerste gesproken. Wat ben jij fenomaal. Vanaf de eerste woorden had je me meteen mee. Je bent heel duidelijk, draait er niet om heen en best een humor die ik kan smaken. Niks is jou te vreemd of te veel. Heel duidelijk en zuiver consult gehad van jou. Mocht ik kunnen, ik plukte al de sterren van de hemel, want je bent het waard. Liefs en tot hoors.




Ervaring van Sofie met medium Sara   Ervaring van Sofie met medium Sara   Ervaring van Sofie geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara, mijn tijd was om. Heb jou niet kunnen bedanken. Bij deze hartelijk bedankt jij bevestigde mijn gevoel en ook kwam jij zelf tot de situatie heel goed gezien x .




Ervaring van V. met medium Sara   Ervaring van V. met medium Sara   Ervaring van V. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Heel blij dat ik je heb gesproken. Bedankt voor de tijd te nemen. Veel moed en succes. Evi.




Ervaring van Evi met medium Sara   Ervaring van Evi met medium Sara   Ervaring van Evi geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Beste Sara,

Vorige week had je kaartjes gelegd op mijn hond. Dat deed je heel snel en goed.
Ik heb net contact gehad met een honden gedragstherapeut om onze hond af te helpen voor angst voor harde knallen. Op dat moment had ik een vrouw benaderd hiervoor (nog geen reactie van gehad) en kwam later op iemand anders toevallig terecht, en dat is een man. In jou kaartjes gaf je ook steeds aan hulp van een man, geen vrouw. Dus ik hoop dat dit de juiste is. Ha, ha.
Zodra je online bent probeer ik je nog te benaderen om nog wat te vragen.

Fijne dag.
Karin.




Ervaring van Karin met medium Sara   Ervaring van Karin met medium Sara   Ervaring van Karin geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik heb Sara vanmorgen voor het eerst gesproken.
Ik ben heel positief. Ze kan snel zaken uit de kaarten halen.
En ook een erg leuke fijne vrouw.
Goed gevoel aan over gehouden.

Dankjewel Sara x.




Ervaring van Karin met medium Sara   Ervaring van Karin met medium Sara   Ervaring van Karin geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, de lijn werd ineens verbroken. Heel erg bedankt voor je inzichten. Ik hou je op de hoogte van alle vorderingen. Je bent de beste. Dikke kus .




Ervaring van Angel met medium Sara   Ervaring van Angel met medium Sara   Ervaring van Angel geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  ONBESCHRIJFLIJK.. AMAI wat een ervaring. Gisteren (6/3) de eer gehad om een uitgebreid consult van je te mogen krijgen. Nooit eerder meegemaakt. Enkel bij het horen van een naam kon je ongelofelijk veel details meegeven, zowel over verleden, heden als toekomst. Dit MOET echt iedereen eens ervaren. Zoveel meer dan enkel voorspellingen, zoveel meer dan een omschrijving van het heden. Je hebt echt voelsprieten van goud. Unieke gave. Zoals je zei; je voelt heel veel aan wanneer de andere rustig en eerlijk is naar je. Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Dank je wel om me terug hoop, rust en vooral vertrouwen te geven. Ik kan niet anders dan je geloven en vertrouwen. Wat een mooi cadeau.
Dank je wel voor alles. Hopelijk lukt het me ooit nog een keer om je te mogen spreken. En ik hou je hier ook wel op de hoogte.
Heel veel liefs.




Ervaring van e. met medium Sara   Ervaring van e. met medium Sara   Ervaring van e. geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Denk dat de tijd weer om was. Zal weer een beetje in de gaten houden waneer je er bent. Was fijn je gesproken te hebben.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik wil je bedanken voor al je mooie maar ook zware voorspellingen. Ik vertrouw erop dat at the end alles goed zal zijn. Dankjewel en tot snel xxxx. The best.




Ervaring van L met medium Sara   Ervaring van L met medium Sara   Ervaring van L geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dank je Sara voor het gesprek gisteren avond. Ik ben je dankbaar voor dit bijzonder consult. Jij bent heel lief.




Ervaring van Magda met medium Sara   Ervaring van Magda met medium Sara   Ervaring van Magda geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik was daarnet 3 minuten te laat. Je was al ingesprek.




Ervaring van S met medium Sara   Ervaring van S met medium Sara   Ervaring van S geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Beste Sara, ik heb je afgelopen week voor het eerst gebeld. Ik zal zeker je raad volgen wat roqya. Ik hou je op de hoogte als er ontwikkelingen zijn.

X s.




Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  De aller beste van de lijn . Zij is ongelooflijk, al die details en zo zo zo veel info. Maar waarom ben je er de laatste tijd nooit? ik kan je maar nooit bereiken, wil een afspraak maken met de beste , ben radeloos. :-( niemand anders kan me bekoren . mieke.




Ervaring van mieke met medium Sara   Ervaring van mieke met medium Sara   Ervaring van mieke geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Hey Saar. Waarom ben je er niet meer. Had ook al een bel verzoek gedaan maar heb niks meer gehoord. Je komt toch nog wel terug zeker. Groetjes.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 17 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  wat een lieve vrouw . ik hoop dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Saar waarom ben je er zo weinig. Vorige keer werd weer de verbinding verbroken en heb ik je niet meer gezien. Nu zal ik je ook wel weer niet je pakken krijgen. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara ,
Mijn excuses voor mijn vele vragen die ik naar je toe gooide maar ik viel letterlijk van mijn stoel. Na 2 namen te zeggen wist u te zeggen dat ik in een ander land was wat u onmogelijk kon weten en dit heeft me echt verbaasd. ik hoop u toch nog een keertje te kunnen spreken want u bent zo moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara is zo goed en aardig. Klopt zo wat ze zegt. Fantastisch.




Ervaring van Carolien met medium Sara   Ervaring van Carolien met medium Sara   Ervaring van Carolien geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara wanneer ben je er weer. Kan geen agenda vinden van je. Of ik zoek verkeerd kan ook. Wil je graag weer even spreken. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara, heeft al 4 of 5 voorspellingen gedaan die zijn uitgekomen. Zeer accuraat en heel betrouwbaar.
Zegt waar het op staat. Ookal is het minder goed nieuws, ook dat is uitgekomen. Verdient meer dan 5 sterren op deze site. Enige die ook met tijd vaak goed zit. Kortom aanrader.




Ervaring van N met medium Sara   Ervaring van N met medium Sara   Ervaring van N geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dank je wel Sara voor het gesprek van 20-12.
Wat je me vertelde was ook zo, je kan heel goed invoelen.
Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Wauw vond je echt wel top Sara. Je gaf me heel wat inzicht in wat ik mag verwachten binnen een situatie. Ik ben voorbereid .




Ervaring van gesprek 12u30 met medium Sara   Ervaring van gesprek 12u30 met medium Sara   Ervaring van gesprek 12u30 geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dit consult heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Volledig juiste invoeling zonder veel uitleg van mijzelf. Sara heeft een mooie gave.
Anais.




Ervaring van Anais met medium Sara   Ervaring van Anais met medium Sara   Ervaring van Anais geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden