Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumeindhoven.nl


  Mediums uit Eindhoven kijken live in de sterren en beantwoorden live uw vragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live mediums uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumeindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lieve vrouw. Kort en krachtig. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Dank u wel Lieve vrouw.




Ervaring van Lin met medium Lineke   Ervaring van Lin met medium Lineke   Ervaring van Lin geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  Een hele lieve man. Kort maar krachtig gesprek mee gehad. Ik ga zeker zijn advies opvolgen en ik hoop dat zijn voorspellingen uitkomen. Nogmaals bedankt meneer.




Ervaring van Linsey met medium Egon   Ervaring van Linsey met medium Egon   Ervaring van Linsey geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci




Ervaring van Kim met medium Marie   Ervaring van Kim met medium Marie   Ervaring van Kim geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny




Ervaring van Lin met medium Destiny   Ervaring van Lin met medium Destiny   Ervaring van Lin geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia  met medium Niamh   Ervaring van Cynthia  met medium Niamh   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, regelmatig bel ik jou. Je bent snel, direct, zuiver en geeft vertrouwen dat het ook uitkomt allemaal. xx Shanon




Ervaring van Shanon met medium Olga   Ervaring van Shanon met medium Olga   Ervaring van Shanon geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine, jij bent helemaal TOP! Ik heb je al eens gebeld , klopte toen ook helemaal .
Elke keer een inzichtelijk consult.




Ervaring van Celisa met medium Valentine   Ervaring van Celisa met medium Valentine   Ervaring van Celisa geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah,

bedankt voor je fantastische consult.
Het is allemaal uitgekomen wat je mij verteld hebt.

Dankjewel lieve Yuorah.




Ervaring van Marjorie met medium Yuorah   Ervaring van Marjorie met medium Yuorah   Ervaring van Marjorie geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Voor t eerst gebeld en meteen meer dan een uur gekletst. Ze geeft je echt t gevoel dat er naar je wordt geluisterd. Hopelijk komt t uit. Ik heb er vertrouwen in




Ervaring van D met medium Dinah   Ervaring van D met medium Dinah   Ervaring van D geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  De lieve vrolijke Gunter is altijd steady in zijn readingen. Hij herinnert mij niet meer als ik hem bel over mijn geliefde, maar hij blijft altijd standvastig over het samenkomen met mijn geliefde. En daarnaast geeft hij accurate info en is hij respectvol. Dank je wel Gunter. Ik laat het je weten als er contact komt.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa ,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden.Veel dank voor de vele juiste waarnemingen over mijn situatie. grt Sabrina




Ervaring van Sabrina met medium Louisa   Ervaring van Sabrina met medium Louisa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Minoe Astrid
  Ervaring met medium Minoe Astrid
  Lieve Minoe Astrid.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien. xx Emma




Ervaring van Emma met medium Minoe Astrid   Ervaring van Emma met medium Minoe Astrid   Ervaring van Emma geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Rose
  Ervaring met medium Rose
  Rose,
Ik mocht je gisteren als n v de eerste bellen. Wat een mooie ontdekking. Ongelooflijk hoe veel je wist zonder ik ook maar iets gezegd had. Enkel een naam en je wist onmiddellijk wat er momenteel speelt.
Heel sterk!!
Ik bel je zeker nog terug! Dank je wel!!





Ervaring van E. met medium Rose   Ervaring van E. met medium Rose   Ervaring van E. geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rose  


Ervaringen van bezoekers met medium Lies
  Ervaring met medium Lies
  Dank voor het consult. ik weet nu wat mij te doen staat. Goed gesprek.




Ervaring van Rachel met medium Lies   Ervaring van Rachel met medium Lies   Ervaring van Rachel geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter had het bij het rechte eind. Gunter is de sterren zeker waard.
dank voor alles.




Ervaring van Tanja met medium Gunter   Ervaring van Tanja met medium Gunter   Ervaring van Tanja geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Dag Bhartie, hartelijk dank voor het verhelderende gesprek. jammer genoeg kon ik je niet meer bereiken om je gerust te stellen dat ik echt wel graag leef en dat ik met mijn uitdagingen aan de slag aan het gaan ben. Ik heb vertrouwen dat alles goed komt. Liefs, S




Ervaring van Sven met medium Bhartie   Ervaring van Sven met medium Bhartie   Ervaring van Sven geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Daisy, wat een top medium. Weet precies waar ze het over heeft en brengt rust in de situatie. Ik heb ook het magnetiseren mogen ervaren en ik ben daar onwijs rustig van geworden. Elke keer als ik haar bel weet ze waar ik in het proces zit.
Super bedankt!




Ervaring van A.R. met medium Daisy   Ervaring van A.R. met medium Daisy   Ervaring van A.R. geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft weer eens gelijk gehad. ik geloofde je niet, maar je voorspelling is uitgekomen.
JE blijkt dus echt een aanrader om te bellen.




Ervaring van Bert met medium Gazali   Ervaring van Bert met medium Gazali   Ervaring van Bert geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo, je voorspelling dat het weerzien met mijn kennis voorspoedig zou verlopen is uitgekomen. Het was geweldig om elkaar weer te zien!




Ervaring van Viv met medium Nona-Yo   Ervaring van Viv met medium Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Een zeer eerlijke en betrouwbare vrouw, die het zegt zoals het is. Heeft mij door een zeer moeilijke periode (echtscheiding) in mijn leven begeleid en mij telkens de juiste raad mee gegeven. Alle voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Dankjewel Samantha!




Ervaring van Isabelle  met medium Samantha   Ervaring van Isabelle  met medium Samantha   Ervaring van Isabelle geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, super bedankt voor de geweldige Reading en gesprek. Je bent echt een top dame, en ziet het ook zeer goed. Dat van de collega,s klopte als een bus helaas. Maar dat bewijst wel dat je het echt wel correct ziet en weet ik ook zeker dat je andere voorspellingen zeer zeker gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte ivm die man waarvoor ik je belde. Maar twijfel er niet meer aan. Je bent super duidelijk in je uitleg en kijkt ook meerdere keren en dieper met ongelooflijke correcte info. xx Berlinda




Ervaring van Berlinda met medium Olga   Ervaring van Berlinda met medium Olga   Ervaring van Berlinda geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Anna
  Ervaring met medium Anna
  Dank voor de mooie inzichten tijdens je consult. Je bent een zachtaardige paragnoste.




Ervaring van Lise met medium Anna   Ervaring van Lise met medium Anna   Ervaring van Lise geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Lieve Annicka, het klopt allemaal wat je zei.
Je bent goed . Telkens heb je gelijk gehad .




Ervaring van Joanna met medium Annicka   Ervaring van Joanna met medium Annicka   Ervaring van Joanna geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Jouw energie en inzichten zijn goud waard. Olga betekent enorm veel voor me.
groetjes, Gladys.




Ervaring van Gladys met medium Olga   Ervaring van Gladys met medium Olga   Ervaring van Gladys geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Na een tijdje weer met Yuorah gesproken. Ben zo blij met deze helderziende, ze is zo een fijn persoon om mee te praten.
Dank voor gesprek.

Lizzy.




Ervaring van Lizzy met medium Yuorah   Ervaring van Lizzy met medium Yuorah   Ervaring van Lizzy geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Toppertje. Alles ok.




Ervaring van Rich met medium Olga   Ervaring van Rich met medium Olga   Ervaring van Rich geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa

Wel ,wel wat ben jij straf zeg. Het is of je in mijn hoofd zit zo accuraat chapeau.
En alles klopt tot in de puntjes wat inmijn wist te vertellen .
Kon je niet meer bedanken minuten waren op .
Dus bedankt Rita.




Ervaring van Rita met medium Louisa   Ervaring van Rita met medium Louisa   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceaan

Bedankt weeral voor het accuraten consult ! Heb je nog terug willen bellen maar je was in pauze en dan oeps weg




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond . Dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen. Sorry dat ik weg was zonder je te bedanken voor de opheldering. Liefs Noa




Ervaring van Noa met medium Jos   Ervaring van Noa met medium Jos   Ervaring van Noa geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  lieve Louisa,

Tijdens ons gesprek kreeg ik een fijn gevoel. je bent als helderziende een echte aanrader. Ik heb het volste vertrouwen in je.





Ervaring van Joyce met medium Louisa   Ervaring van Joyce met medium Louisa   Ervaring van Joyce geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila jij zegt dingen dat je niet kan weten echt waauw! Ik heb een lang gesprek met jou gehad, heel fijn echt leuke dame en zo zacht en zo zuiver ben je! Heel veel liefs A.




Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem met medium Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Wat een lieve en wijze man ben jij. Bedankt voor je hulp en je realistische reading het was TOP met je te praten fijne stem en alles klopte! Liefs A. U ga ik zeker terug bellen!!




Ervaring van A. met medium Nour   Ervaring van A. met medium Nour   Ervaring van A. geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, ik heb een hele mooie reading gekregen van jou! Ik heb zo mooie adviezen gekregen ivm mijn situatie, hoe ik er mee moet omgaan heb toch een lang gesprek gehad met je wat ik heel fijn vond! Ik keek er naar uit om je te spreken het is voor herhaling vatbaar lieverd je bent fijn om mee te spreken en echt mooie dingen gezegd!! Ook was je vrij realistisch, erg bedankt gesprek heeft men ogen geopend! Ik ben het meisje met letter A. die bel afspraken deed in de avond hahaha :)




Ervaring van A. met medium Sharida   Ervaring van A. met medium Sharida   Ervaring van A. geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumeindhoven.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumeindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumeindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumeindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden